Rettigheter og logo

I utgangspunktet er det alltid fotografen som har fulle rettigheter på bildene han eller hun tar (dvs at dersom man skal dele et bilde på sosiale medier som er tatt av noen andre enn deg selv må man ha tillatelse for det). Privatpersoner er beskyttet med personvern som gjør at fotografen må ha tillatelse for å dele et bilde, uavhengig om han eller hun har rettigheter på det.
Jeg vil gjerne vise bildene mine til andre og ber dere om å si ifra dersom dere ikke vil at bildene skal deles på nettside og sosiale medier. Det må da avtales en annen pris for oppdraget. Jeg merker bildene ikke med logo, det gjør at du får rettigheter til å fremkalle bildene selv. Jeg gir også tillatelse til deling av bildene på sosiale medier. Jeg gir ikke tillatelse til kommersiell bruk av bildene uten særskilt avtale om det.

Overlevering og betaling

Overlevering av filene skjer via tilsendt link (tilgjengelig i 7 dager). Bildene må lastes ned og lagres.
Det sendes ut faktura med 15 dagers betalingsfrist.

Garanti og kvalitet

Jeg stiller med garanti for alle oppdrag jeg tar. Dersom du vil at noe skulle vært gjort annerledes ber jeg deg om å ta kontakt. Jeg er fleksibel på å sette av tid til ekstra fotoshoot eller redigere bildene på en annen måte, alt er selvsagt kostnadsfritt. Dersom jeg ikke får nok ut av fotoshooten som er satt opp, f. eks. pga været tar jeg gjerne kontakt selv for å spørre om vi kan treffes igjen.

Kvaliteten skal tilfredsstille større utskrift (JPG 6-20 MB for ferdig redigerte filer).